Friday, 9 December 2011

perihal aku.....

      first time aku mule mencoretkan perihal diri aku didalam blog kesygan aku nie...xthu tang mane nak mulekan...hhehehe
      ok ok..name timangan aku ida,tapi kwn-kwn panggil aku batty,battymae,ade yg pggil dak bed sebab aku nie  gaye keras sikit dan aku suka buat benda-benda yg lasakk...tp yg aku xtahann kawan skolah menenggah panggilll aku dakk booommmmmmmmmmmm....huhuuhuuu  
 aku xingat lg sbb ape aku di pggil begitu....okeyylahhh umur aku dlm 20an,masih single lagi...bukan xnak kawinn tp mcm seru tu xbrseru kat aku hhehee,tp skang nie ade rase ckit-ckit seru tue dah mule mghampiri lubang telingga aku...lau jd alhammdulillahhh lahh...
aku anak no.6 dr 8 adik bradik...4 laki-laki dan 4 pompuan...aku keje kat syrkat swasta errmmm nk keje gormenn xder rezeki....kwn-kwn ramai jgaklahhh yg dpt keje gormen nie maklumlahh rezeki masing2,aku tinggal dgn org tua aku,ermm ape eehh nk citer lg...ermmm rase-rase pai sini jerlah aku nak brkongsi pasall diri aku bukak cter lain plakk.....okeyyy tata adiosss amigoss lallalallalallaa............

Thursday, 8 December 2011

rindu,kaseh dan sayang...

pertama..aku xthu knpe dengan hanya brtentang mata,mendengar suara aku boleh ter suke pada die dlm waktu yg singkat...sedangkan spatotnye xboleh begitu kerana die adalahhh rakan ku...bile hati dah brtaut,mata sering melirik padanya dan timbullah rasa sayanggg...ermmm tau ape jd lepas tue..!!!....heheheh rinnnduuu yang membaraaaaaaaaaaaa.................

rindu....

aku terlalu rindu pada si babymanjaa.............

Monday, 5 December 2011